my nuff

:: c0NNect mE hErE ::




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: klik tabung kahwen kite ::

Thursday, December 2, 2010

..rAsaI....rAsaI..




Okey skunk neh aku nak berceloteh sal sum people + sum tragedy…bukan tragedy oktober okey!!!!...aku kire tragedy 2 bukanlarr yang terbaek..yeah…bagaimana kita nak orang respect kite kalo kite sendiri ta taw appreciate + respect owing…da larr owang 2 banyak tulun kite…tulun bagi semangat kat kite time kite nak giv up dulu..then skunk..??..nak boikot owang yang da pernah tulun kite??..hey pelezzz larr…ta rugi sesen pown..tapi ko sebagai owang atas..ko boikot owing sesuke ati ko..time ko perlukan sokongan owing…haa time 2 ko ase larr bape kerat yang akan tulun ko…jangan nak berbanggan sangat larr ngan ape yang ko dapat skunk..kalo aku neh jenis gile kuase+pangkat+name…da lame aku volunteer taw amek tugas 2..tapi aku ta nak…KAMI TA NAK






Kalo boleh aku nak jadi owang besa jaa…malas da nak pikul tanggungjawab 2..korang dapat peluang laksanakan dengan baek..pandangan + kritikan owang ko kene terima..dengar…jangan bongkak sangat…yang neh jugak larr nanti akan tulun ko..kalo aku neh jahat..nak jew aku balas balik taw ape yang ko da wat…tapi pew boley uat…bak kate rumate aku [memerangkap Xrumate aku untuk kehidupan seterusnya…budak2..ta mathured agi..kechik2..hingusan..mane taw nak respect owang yang lebih berumor dari dye..]…kami neh bukan nye nak sangat kowang panggil kami neh akak!!!..hell000000…..mak aku ta lahirkan ko sebagai adik aku taw….tapi kalo ko 2 ade rase adat…mesti ko taw cane nak respect owang..susah sangat kew???


Haisyhhh kowang neh memang menyemakkan betol larrr..kalo kami yang macam neh pown ley slow talk ..ta kan korang ta ley..so skunk neh aku akan komen..kritik..suggest jaa..aku ta kan pegang pape jawatan k..aku ta mo0..sebab aku taw yang aku bel0m mampu laksanakan tugas 2 dengan sepenuhnya…ta kan nak biarkan owang cemuhkan kite di sebabkan kebodohan kite sendiri kan…benda yang aku ta taw..aku memang akan amek taw..& bagi co0peration 101%...kalo aku nak..so bile aku da x berminat..ta yah larr nak story mory ngan aku..& belas kasihan kew mende..cuk0plarr bile aku senyap 2..kang kalo cakap t kanga de lak yang ta setuju..ta puas hati kew..kang..kang..skunk korang rasai larr !!..dulu bile program..korang pown wat dunnoe jew..x amek port pown..tapi skunk rajin bebenor korang menumpah bakti yeah..err ade paper kew???..mane larr taw kan2 nak ampu2 kew ..pape kew..tapi gud luck larr aku wish kat korang yang terpilih 2…laksanakan ngan sebaiknye..tegurang+pandangan ahli len jangan korang tolak ketepi..pelezz larr…hurmm k larr…hopefully semangat ku untuk annual camp t kembali chat..bersemangat…lindungi aku ya Allah daripada golongan manusia yang suke take advantage atas kelemahan owang len…..hurmmm hope..my future rumate t okey…baek…sporting…& yang paling penting dia tau ape yang perlu dia buat…………………………………………………………………………………………………………………
……………….yezzZZZZZZZZZzzzzzzzzzaaaaaaaaaaa,……=)



klik lagi iklan sy sampai lebam...ahhaa..lot's of luv for TheM and YOU...maceh sweethand ^….^

2 comments:

  1. haaa..urmm squad aku...x dew mara sgt..just huhhh nyampah sumtimes 2..

    ReplyDelete

iklan berjalan - sile bantu saya dengan KLIK di sini

< penjejak abadi >

mo0d