my nuff

:: c0NNect mE hErE ::




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: klik tabung kahwen kite ::

Sunday, December 4, 2011

surprise 22 in life again!!

Bismillahirrahmanirrahim..assalamualaikum semua!!..
tenkiu a lot to all bestie yg sangat2 wat ati ni terharu bangat sehh!!...adda..nisah..rehan..caol..tak lupe jugak kat skuad gambate yg terbaek arr....!!!!...tak sangka di raikan dengan penuh keseronokan..sume gembira..yeahhh diploma moment come back!!....=)...so skunk nak tunjuk laaa picture2 yg terbaek dr ladang...
aku di tipah tipukan..pandai mereka kan..

lokasi kejadian :tengah jalan raye depan  MA1..
3 bijik telur+ telur gomak..

memang saye bangga sangat dapat makan telur tak masak & tepung..

lokasi kejadian

sisa2 yg di tinggalkan.

kuncu2 yg bertanggungjawab..

sangat TOUCHING di sini apabila sekali lagi di surprisekan oleh ladies2 ni..

thanx for dat kek black forest!..yeahh terbaek dr ladang



simple but nice

makan time..

posing time..






pas makan pon still kene agi ngan ising ni..kan da cakap ..abeskan ising 2..

cubaan tuk mencomotkan lagi..

yeahhh akhirnya!!


ini lah DINNER kami...=)

terima kasih sahabatku semua!!...terima kasih kerana sanggup buat majlis macam ni..sangat2 tak tersangka keraan suda masuk 1 week tp still ade agi prunk2 camni..& tak lupe jugak buat skuad..sebab terbaekk arr campak aku lam lopak air...
aku selitkan sekali video ni..haa..tgengok2....4 kali bebb lam 1 tahun ak kene prunk besday...
perghhh ALHAMDULILLAH aku sporting...heheee..

video


klik lagi iklan sy sampai lebam...ahhaa..lot's of luv for TheM and YOU...maceh sweethand ^….^

2 comments:

iklan berjalan - sile bantu saya dengan KLIK di sini

< penjejak abadi >

mo0d